maanantai 5. joulukuuta 2016

Blogiystäväkirja

Suuret pahoittelut siitä, etten oo päässyt postailemaan! Tai oikeastaan en haluaisi sanoa olevani pahoillani, sillä bloggaamisesta en halua ottaa mitään paineita sen suhteen, kuinka usein tulee kirjoiteltua. Nyt palailen tänne blogin puolelle tällaisen blogiystäväkirjan muodossa, idean bongasin muista blogeista. Mulla olis miljoona postausideaa tuloillaan, kunhan saan kuvitettua kaikki! 

SUOSIKKI...

Kaupunki? Mä en oo ihan hirveästi päässyt vielä kiertämään maailmaa, mutta näistä käymistäni kohteista sanoisin Lontoon! Kotimaassa suosikkikaupunkini on tietysti Tampere, mutta Helsinki on hyvä kakkonen.

Lomakohde? Kreikka vie kyllä voiton. Toki Euroopan ulkopuolella olisi valtavasti kohteita, joihin haluaisin päästä lomailemaan.. ehkä vielä joku päivä!

Biisi? Kuuntelen lähinnä radiossa soivia biisejä, joten heitetään tähän että Mike Perryn The Ocean. I-H-A-N-A.

Ravintola ja annos? Ravintoloissa käydessäni pyrin aina valitsemaan jotain uutta, enkä tilaa useasti samaa annosta useampaa kertaa. Suosikkiravintolaksi voisin sanoa niinkin perinteisen Amarillon.

Juoma? Kylmä Cola zero. 

Leffa? Katon toosi harvoin leffoja, tähän kyllä pitäisi tehdä muutos! Mulla on puhelimessa leffalista oikeen, mutta oon huono kattomaan leffoja yksin. Sanotaan tähän vaikka Forrest Gump, se on huikee!

Sarja? Greyn anatomia, ihan ykkönen.

Kirja Kimmo Takasen "tunne lukkosi" - kirja oli mielestäni hyvä. Samoin "pariisitar" oli hyvää lukemista. 

Asu? Erilaiset rennot kesämekot.

Meikkituote? Macin meikkivoide, siitä en vaihda.


Hiustuote? Käytän paljon erilaisia hiuksiin jätettäviä suihkutettavia hoitoaineita, joten sanoisin ne! Mulla on nyt ollut käytössä monenkin eri merkin suihkeita, ja kaikki on toivotulla tavalla toimineet.

Sovellus? Whatsapp, miten ennen on pärjätty ilman sitä?!

Instagrammaaja? Voi ei, niin vaikea sanoa vain yhtä. @linnjacobsson on ainakin itselleni suuri motivaattori ja hänen videoistaan saan aina itselleni vinkkejä omaan treeniin. 

Aamurutiinisi? Mä en kyllä tykkää mun aamuista yhtään! Nousen aina myöhässä, sitten on kauhea kiire. En jaksa panostaa aamupaloihin, meikkaankin aika kiireessä, välillä jää sänky petaamatta yms.. Parasta on se, kun on edellisenä päivänä kattonu vaatteet valmiiks ja ehkä jopa tehnyt aamupalat valmiiks. Myös siitä tulee hyvä fiilis, kun pääsee sängystä oikeesti ajoissa ylös.

MUUTA...

Mitä vaatekaapistasi löytyy? Ihan liikaa erilaisia vaatteita (myös sellaisia, joita en käytä, jotka odottavat kirpparille pääsyä!), laukkuja ja korkokenkiä.

Mitä pakkaat mukaan matkalle? Riippuu kuinka pitkälle ollaan lähdössä. Mutta laukusta löytyy yleensä ainakin kamera, laturi, kosmetiikat, vaatteet..

Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe? En mielestäni mitään erikoista.. Usein tulee katseltua sohvalla vaan netflixiä tai selailtua blogeja. Milloin mitäkin.

Viimeisin sisustusostoksesi? Joulutähti Ikeasta ikkunaan. 

Mitä laukustasi löytyy aina? Puhelin, always.

Viimeisin WhatsApp viestisi? "Hauskaa ku siel on Antti Tuiskuki"

Kotikaupunkisi paras paikka shoppailuun, syömiseen ja drinkeille? Shoppailuun Ideapark, syömiseen 2h+k ja drinkeille vaikkapa Ruby & Fellas, ainakin kesäisin.

Mitä ostoslistallasi on tänä jouluna? Sängynpääty!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti, kiitos :)