sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Vinkki: Clipper Detox Tea

Heippa vaan! Ihan ensiksi pakko kysyä, mitä ajattelitte otsikosta? Että nyt kerron teille teepaketista, joka karsii kiloja eikö niin.. :-D No mutta asiaan! Mä löysin tän kyseisen teemerkin vuosia sitten, kun astuin ensimmäistä kertaa Ruohonjuuri - kauppaan. Päädyin heti kokeilemaan sekä tätä detox versiota, että sleep easy teetä Clipperiltä. (Tosin tuon sleep easy version annoin myöhemmin äidilleni, koska itse nukahdan aina heti painettuani pään tyynyyn, teestä siis omalla kohdallani ei ollut juurikaan hyötyä! Mutta äitini uskoo sen auttavan nukahtamaan helpommin!)


Käytän detoxteetä ehkä noin kerran viikossa ja vitsit, kannattaa kokeilla, mikä haluatte turvotuksen häipyvän! Mulla ainakin toimii, tai sitten mulla on joku super placebo fiilis.. Joka tapauksessa, mulla katoaa tätä teetä juotuani turvotus ja pöhötys. Nimensä mukaisesti tämän teen pitäisi myös puhdistaa kehoa ja sitä kautta saada nesteitä liikkeelle. Tee sisältää puhdistavia ja vitalisoivia yrttejä, jotka ovat hyväksi ruansulatukselle. Tässä teessä on esimerkiksi Aloe Vera - uutetta, lakritsinjuurta ja nokkosta.

Yhdessä teepakkauksessa on annospusseja 20 kappaletta ja paketilla on hintaa noin 3,40€. Näitä saa tosiaan esimerkiksi Ruohonjuuresta, Life-myymälöistä tai vaikkapa Sokokselta.


Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Mitä mieltä muuten olitte tällaisesta tuote-arvostelutyyppisestä postauksessa, jatkossa vastaavia vai oliko aivan turhanpäiväistä kertoa omasta mielipiteestä?

(Tuotetietoja tarkastettu täältä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti, kiitos :)