torstai 31. maaliskuuta 2016

Kaura-kaneli-banaaninokareet

Heippa! Pientä hiljaiseloa täällä blogin puolella ollut havaittavissa. En oo oikein päässyt kirjotteleen, koska mulla on ollut ihan hirveästi koulujuttuja tehtävänä. Vielä olisi pari johtamiskurssin isompaa tehtävää tekemättä, jonka jälkeen varmasti pitäisi aloittaa tentteihin luku.

Tässä kuitenkin välipalavinkki omenan ja kanelin ystäville! Vitsit yllätyin, kuinka helppoa näiden tekeminen oli. En siis katsonut reseptiä mistään, vaan ajattelin keittiössä touhutessani vain yhdistellä raaka-aineita ja katsoa, miltä lopputulos vaikuttaa.


Näiden tekemiseen tarvitset ainoastaan; kaksi banaania, yhden omenan (tai oman maun mukaan enemmänkin!), kanelia ja 150 grammaa kaurahiutaleita. Laitoin muutamaan myös kookoshiutaleita sekaan. "Lätyt" valmistuu niin, että banaani ja kaurahiutaleet blendataan sekaisin ja nokareet nostellaan pellille. Tämän jälkeen maustetaan kanelilla ja omenalla ;-) Uunissa nokareet ovat 15 minuuttia 200 asteessa. 


Itse nautin osan näistä uunituoreina WheyHeyn vaniljajätskin kanssa ja muutaman säästin seuraavaksi päiväksi. Tuntui jopa siltä, että seuraavana päivänä nämä maistuivat vielä paremmilta! 

Todella helppo ja nopea resepti, jonka kanssa ei voi epäonnistua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti, kiitos :)