tiistai 29. marraskuuta 2016

Testissä Nescafé Dolce Gusto

Sain Buzzadorilta testiin hetki sitten Nescafén Dolce Gusto Eclipse - kahvikoneen. Ajattelin nyt kertoa vähän omia fiiliksiäni tästä koneesta. Aloitetaan vaikka siitä, että avattuani paketin olin positiivisesti yllättynyt, kuinka hieno laite ulkonäöltään olikaan. Tykkäsin koneen muotoilusta, sillä tämä ei näyttänyt perinteiseltä kahvinkeittimeltä. Tässä kohtaa kerrottakoon, etten ole koskaan ollut kahvin ystävä, enkä omistanut kahvinkeitintä. En osaa edes varmaan keittää hyvää kahvia, sillä kahvinkeittokerrat on jääneet muutamaan vaivaiseen kertaan. 


Heti avattuani paketin päätin ryhtyä testailemaan eri kahvilajeja. Aloitin Chococinolla, jonka sanottiin olevan täyteläinen kaakaojuoma, joka sopii suklaan ystävän hemmotteluhetkeen. No sitä tämä juoma nimensä veroisesti olikin! Koska kahvista en niinkään välitä, kaakaopohjaiset juomat sopivat minulle paremmin. Tästä tuli heti oma lempparini. 

Meillä oli samana päivänä sopivasti ystäväni kanssa illanistujaiset luonani, joten tarjosin hänellekkin maistiaisia. Tykästyimme molemmat tällä kertaa myös Latte Macchiatoon, joka on siis kahvin, maidon ja maitovaahdon yhdistelmä

Sain kahvikoneen mukana muutamia eri kahvikapseleita testiin ja näistä olenkin testaillut yllämainittujen lisäksi muun muassa sitruuna-hunaja mustaa teetä, baristaa ja café au lattea. Nämä olivat myös miellyttäviä makukokemuksia. Teen ystävä en myöskään koskaan ole ollut, mutta ehkä opin siihen vihdosta viimein. Pakkauksen mukana tulleiden kahvikapseleiden lisäksi kävin ostamassa itselleni cappuccinoa, nesquick-kaakaota sekä chai tea lattea.


Nyt kahvikapseleiden määrä kotonani on melko kattava - mutta siitä ei ole huolta, että nämä jäisivät hyllyn perälle. Kahvikone on saanut vakiopaikkansa keittiön tasolta, ja valmistan lähes joka aamu itselleni jotain erikoiskahvia. Iltaisin olen hyödyntänyt kahvikonetta erityisesti teen valmistamiseen. 

Koska blogini painottuu hyvinvointiin ja terveyteen, haluan ottaa esiin myös kahvikapseleiden ravintosisällöt. Tarkastelin pakkauksia ja luin hieman tuoteselosteita, jonka mukaan kahvivalmisteesta riippuen yksi kupillinen erikoiskahvia sisältää noin 70-90 kilokaloria. Sokereiden osuus on vaihdellen 6-13%. Mitään hirmuterveellisiä erikoiskahvit eivät ole, sen varmasti jokainen tietää, mutta yksi kuppi päivässä ei tee suurta tuhoa, ainakaan minulle ;-) 

Kiitos vielä Buzzador tästä kampanjasta!
#dolcegustobuzz
#buzzador

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti, kiitos :)