torstai 5. toukokuuta 2016

Faktat joita et vielä tiedä

1. Luen ja uskon horoskooppeihin. En ehkä niinkään usko päivittäin muuttuviin horoskooppiennusteisiin, vaan nimenomaan siihen, millaisia eri horoskooppimerkkien edustajat ovat luonteeltaan ja persoonaltaan. Oman horoskooppimerkkini kaikki kulmakivet muistan tietysti ulkoa, mutta olisi hauska analysoida ihmisiä horoskooppimerkkejensä perusteella, jos muistaisi muidenkin tähtimerkkien tunnuspiirteitä.

2. Mulla oli ala-asteella ollessani R-vika, mutta yks kaunis päivä yhtäkkiä osasinkin sanoa sen ongelmitta. Muistan kuinka menin innoissani kouluun ja heti ensimmäisenä etsin opettajani, jolle kerroin asiasta ja sain häneltä tarroja palkinnoksi.

3. Innostun toooodella helposti kaikesta uudesta, mutta myös kyllästyn yhtä helposti! Jos joku pyytää mua jonnekkin, oon ensimmäisenä mukana. Viimeaikaisia innostuksen kohteita ovat olleet muun muassa virkkaus (tai sen alusta opettelu..) ja sukututkimuksen aloittaminen. Virkkaamisesta ei tosin näillä kädentaidoilla tullut mitään ja se innostus lopahti siihen. Sukutietoja taas on niin vaikea löytää, että sekin homma on aika jäissä tällä hetkellä. Ihme, etten oo vielä kyllästynyt kirjojen lukemiseen (joita on viimeaikoina tullut hamstrattua huolella kirjastosta) tai tähän blogin kirjoitteluun.

4. Välillä saatan olla niin omissa ajatuksissani esimerkiksi autoa ajaessa, etten perille saavuttuani muista matkasta yhtään mitään. Joskus jopa mietin, mitä reittiä edes ajoin. 

5. Mulla on aika valikoiva muisti. Muistan esimerkiksi todella helposti vuosia sitten tapahtuneita asioita, ihmisten nimiä ja heidän tietojaan, vaikken edes tuntisi kyseisiä ihmisiä. Muistan myös todella epäolennaisia asioita esimerkiksi tenttitilanteissa. Sitten taas mulle käy usein niin, että unohdan lauseita, mitä mun on juuri pitänyt sanoa ja muistan ne vasta jonkin ajan kuluttua.

6. Oon välillä aika huolimaton tyyppi. Autolla saatan hujautella vähän ylinopeutta, vaihdella kaistaa vilkuttamatta, ajella just ja just viimeisillä keltasilla ja mitähän vielä autoillessa.. Tän lisäks hukkaan helposti tavaroitani. Kerran hukkasin parkkihallin pysäköintilipukkeen ennen maksamista, lisäks vähän aika sitten hukkasin kuntosalin kulkulätkän ja yks päivä unohdin ulkoavaimet oveeni. Kerran myös myöhästyin töistä parisen tuntia kun puhelimesta oli loppunut akku. Aina ties mitä tavaraa saa olla kotona etsimässä. 

7. Joskus tarhaikäisenä mun unelma-ammattina oli muun muassa kirjastonhoitaja, linja-autokuski, eläinlääkäri ja ratsastuksenopettaja. Voi huhhuh.

8. Oon todella usein myöhässä sovituista ajoista. Paitsi koulu ja työt tekee tässä kohtaa poikkeuksen, koulusta myöhästymiseen en itse voi vaikuttaa, sillä en aja kouluun omalla autollani, mutten lähtökohtaisesti tykkää/halua myöhästyä koulusta. Mielummin puoli tuntia ajoissa kuin vartin myöhässä. 

9. Oon aika pöpökammoinen. Pesen todella usein käsiäni ja käytän usein kumihanskoja :D Tällä pöpökammoisuudella meinaan myös sitä, että katson tarkasti tuotteiden pakkausselosteet ja karsin pois kaikki, mitkä sisältää karsinogeenejä. Esimerkiksi tiettyjen parabeenien sisältämiä tuotteita en käytä ollenkaan. Deodorantin pitää olla alumiinitonta. Tölkeistä en juo. Aspartaamia ja E-koodeja yritän parhaani mukaan välttää, vaikka se tuntuu välillä olevan mahdoton tehtävä. 

10. Pelkään lintuja tosi paljon. Varsinkin lokkeja, harakoita, puluja, naakkoja ja sorsia. Pelkään myös esim. siilejäkin. Jos nään jonkun edellä mainituista, niin vaihdan saman tien tietä tai kierrän kauempaa. Välillä tää pelko kyllä myös rajottaa elämää, koska saatan myöhästyä jostain tärkeestä tapaamisesta jos autoni vieressä on vaikka lintuja :-D (tästäkin on kokemusta..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti, kiitos :)