sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Summer bucketlist 2016

Monissa blogeissa onkin pyörinyt postauksia jo tulevasta kesästä. Eihän kesään ole enää kuin muutama hassu viikko! Itse olen koko kesän töissä, enkä vielä varmaksi tiedä, saanko yhtään lomaa. Onneksi mulla on heinä- ja elokuussa kaikki viikonloput vapaita. Viime kesästä jäi vähän traumoja, kun taisin olla kokonaiset 2 viikonloppua vain vapaalla. Voin kertoa, että se jos joku ei ollut kauheen mukavaa.. (Paitsi lompakon mielestä!)

  Käy festareilla. Blockfesteillä on ainakin tullut käytyä joka vuosi, enkä nää mitään syytä, miksi en tänä vuonnakaan menisi. Kaupunkifestarit on kivaa vaihtelua ja kun Tampereella itsekin asuu, ei tarvitse hommata hotellejakaan.  Haluaisin myös Ruisrockiin.. Tammerfestejen aikaan haluaisin ainakin mennä ulkopuolelle kuuntelemaan, mikäli en alueelle asti eksy.

Grillaile. Kerrostalossa mulla ei tietenkään mitään grillailumahdollisuuksia ole, mutta pakko kyllä päästä grillaileen johonkin muualle (eli siis porukoille tai kavereille..) En pahemmin koskaan oo itse grillaillut mitään, mutta tänä vuonna on kyllä kokeiltava!


Pyöräile. Hyvä syy jättää auto kotiin, kun ilmat on lämpimiä. Ja vaikkei olisi, niin nyt täytyy kyllä ottaa hyötyliikunta osaksi elämää. Kuntosalille mulla on about 2km matka, joten ihan älytöntä lähteä aina autolla sinne. Pyhäjärven ympäri olis hauska pyöräillä, mutta mun jopolla en sitä lähde kyllä rundaamaan.. (Viime kesänä tein tämän virheen, ja kyllä muuten oli raskasta..)

Osta paljon mansikoita !! Tähän perään parit huutomerkit, koska viime kesänä en ostanut näitä yhtään, ja sepä vasta talvella harmitti. Täytyy laittaa osa pakkaseen talven varalle, mutta myös kokeilla kaikkia herkullisia reseptejä, esimerkiksi vuohenjuusto-mansikkasalaattia.


Rusketu. Viime kesänä auringonotto jäi vähälle, eikä siten rusketuskaan ollut kovin päätä huimaava. Täksi kesäksi ois niin ihana saada kunnon rusketus iholle.

Käy piknikillä ja ota oikeen kunnon eväät mukaan. Nauti kesästä, nauti hyvästä seurasta ja hyvistä eväistä.

Tee reissu Porvooseen. En oo ikinä aiemmin käynyt Porvoossa, mutta täksi kesäksi olisi suunnitteilla pientä viikonloppureissua pk-seudulle; ensin Suomenlinnaan ja sieltä Porvooseen.

Sisusta koti loppuun. Muuten mun kodissa on sisustus aika hyvin mallillaan, mutta sängynpääty puuttuu. Tiedän kyllä jo, mistä sen tulen hankkimaan, mutta vielä en uskalla investoida siihen.. Lisäksi pitää hankkia yöpöydän lamppu. Ja miten musta tuntuu, että tää sisustaminen taitaa olla yksi kunnon ikuisuusprojekti..

Tee reissu Linnanmäelle pitkästä aikaa. Haaveilin tästä jo viime kesänä, mutta ei löytynyt ketään reissukaveria! (Kukaan ei taida enää uskaltaa tulla niihin laitteisiin..)

Käy Tammelantorilla tai Laukontorilla syömässä ja kahvittelemassa toritunnelmissa.


Käy Varalan flowparkissa.

Pidä huolta oman kunnon ylläpitämisestä ja liikkumisesta, myös kesällä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti, kiitos :)